16 Eylül 2015 Çarşamba

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI RESİMLİ İNDİR, KURBAN BAYRAMI MESAJLARI RESİMLİ 2018



kurban bayramı mesajları



KURBAN BAYRAMI MESAJLARI RESİMLİ İNDİR


Nimetlerin en iyisi helal kazanılan,  arkadaşların en iyisi de Allah’ı hatırlatandır. 
Kurban Bayramınız Kutlu olsun...


*****


Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerime, sevgilerimi, saygılarımızı, dualarımı gönderiyorum. Her günümüz bir bayram olsun.



Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul, Kurban Bayramın mübarek olsun...


 *****


Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban Bayramı dileği ile bayramınız kutlu olsun..


*****


Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.


*****


Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır yalnız kalmamak için, bayramlar vardır dostluğu paylaşmak için... Kurban Bayramınız kutlu olsun.


*****


Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Güzel Dostum Hayırlı bayramlar!


*****

     Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet, yuvan huzurlu, kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun.

    *****

    Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoş geldi. Bayramın ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket ve hayırlar getirmesi dileğiyle...



    KURBAN BAYRAMI MESAJLARI RESİMLİ İNDİR 2018

    0 yorum:

    Yorum Gönder