6 Şubat 2016 Cumartesi

cuma mesajları, cuma mesajları resimli, mesajlar, resimli cuma mesajları, resimli cuma mesajları 2015 indir, resimli cuma mesajları facebookta paylaş, resimli cuma mesajları indir, resimli cuma msj indir,
Resimli Cuma Mesajları İndir
Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Ya Rabbi! Bizleri,  iyilikte ve takvada yardımlaşanlardan eyle! Hak ve hakikatin yolunda olanlardan eyle Allah’ım!


* * * * *


Ya Rab! Bizleri, kendisi için istediğini mümin kardeşi için de isteyenlerden, işlerini adalet, hakkaniyet, merhamet ve şefkatle icra edenlerden eyle Allah’ım!



resimli cuma mesajları indir

Resimli Cuma Mesajları


İmkanların bittiği yerde dua vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun, dertlere derman Allah vardır. Hayırlı Cumalar...


* * * * *


Allah!ım benim dualarımı, bana dua edenlerin duasını, benden dua bekleyenlerin duasını ve ümmeti Muhammedin dualarını kabul eyle. Amin. Dualarda buluşmak dileği ile...


* * * * *


Allah’ım sen yüreğimize huzur ver, sıkıntılarımızı gider, dualarımızı kabul et. bizi kendine kul kabul et. Hayırlı Cumalar...


resimli cuma mesajları indir



RESİMLİ CUMA MESAJLARI

Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Allah’ım sen yüreğimize huzur ver, sıkıntılarımızı gider, dualarımızı kabul et. bizi kendine kul kabul et. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran 'Rabbim' Hakkımızda hayırlı olan kilitli kapıları aç…CUMAMIZ BAYRAM TADINDA OLSUN.


resimli cuma mesajları indir



Allah'ım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere Merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Nurlu Cumalar, Dua ile...


* * * * *


Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste diyor Mevlana. Aklından geçen güzellikler duan olsun, bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın... Gönlüne huzur kalbine iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Ümmetimin bayramları içinde, cumadan daha kıymetli bayram yoktur ve o günkü iki rekât namaz, cuma günü dışındaki bin rekâttan efdaldir.  Deylemî


resimli cuma mesajları indir



Resimli Cuma Mesajları İndir, Paylaş

Günlerin efendisi cuma, ayların efendisi muharrem, ağaçların efendisi sedir ağacı, dağların efendisi Tur-i Sina, Habeşlilerin efendisi Bilal, İranlıların efendisi Selman, sözlerin efendisi Kur’an, Kuran'ın efendisi Bakara, Bakara Sûresi'nin efendisi Âyet-el-Kürsi’dir.) [Deylemi]


Resimli Cuma Mesajları


Rabbim, sevginle dolu bir yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi huzursuz, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma... Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizde muvaffaiyet nasip eyle. İyilere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.




resimli cuma mesajları indir


Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çoksa Salavat u Selam getiriniz. Zira sizin Salat u Selamlarınız bana sunulur diyor Efendimiz. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumlar! Allah'ın selamı rahmeti, bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Mevlana. Ömrüne ömür katılsın, yüreğine meltem saçılsın. Bu mübarek cuma gününde melekler dört yanını sarsın...Rabbim Derdine derman yüreğine huzur doldursun! Hayırlı Cumalar.


* * * * * *


Allah indinde günlerin efendisi cumadır. O, Kurban ve Ramazan Bayramı günlerinden de kıymetlidir.[Buhari]


cuma mesajları resimli indir

RESİMLİ CUMA MESAJLARI


Allah'ım taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınav etme. Darda koyup senden başkasına muhtaç ettirme. Ömrümüzü bereketli, sonumuzu hayır eyle. Amin.


* * * * *


Rabbim, faydasız bilgiden, senden korkmayan kalpten, senin işitmediğim duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan, kötü arkadaştan, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, borç altında ezilmekten, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım. Amin.


* * * * *


Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de selametle geçer. [İmam-ı Gazali]


resimli cuma mesajları indir


Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. Sevgi mutluluk dolu yaşam bizlerin olsun. cumanız mübarek olsun.


* * * * *


ALLAH'ım! Bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.


* * * * * *


Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir. [Taberani]


cuma mesajları resimli paylaş


Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden göğe kadar bir nurla aydınlanır. İki Cuma arasında işlediği günahlar da af olur.


* * * * *


Kalpler, ancak Allah'ı zikretmekle huzur bulur. HAYIRLI CUMALAR


* * * * * *


Cuma namazı yolunda ayakları tozlanana Cehennem ateşi haramdır.) [Tirmizi]


resimli cuma mesajları indir

RESİMLİ CUMA MESAJLARI İNDİR

Cuma namazından sonra, yedi defa ihlas ve muavvizeteyn okuyanı, Allah'ü te âlâ, bir hafta, kazadan, beladan, kötü işlerden korur. [İbni Sünni] ( muavvizeteyn :İhlas,  nas, felak süreleridir.)


* * * * *


Allah'ın rahmeti ve bereketi üstünüze olsun.  Dualarınız kabul. Cumanız Mübarek Olsun. Hayırlı Cumalar. 


* * * * *


Allah’ım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru. Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle!Amin.


* * * * *


Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksiltme. Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayıve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…


* * * * *


Ya Rab! Cuma gecenizi mübarek eyle. Hayırlı amel, hayırlı ilim ile son nefeste iman ile ölebilmeyi ümmeti Muhamede nasip eyle. Amin.

* * * * *
* * * * *
En güzel cuma günü mesajları resimleri, resimli cuma mesajları indir, en güzel resimli cuma mesajları indir, güzel resimli cuma mesajları indir, facebook paylaş, resimli cıma günü mesajları indir, cuma mesajları

0 yorum:

Yorum Gönder