21 Aralık 2015 Pazartesi

Sayfamızda Resimli Mevlid kandili mesajları, En Güzel Resimli Mevlid Kandili Mesajları Paylaş, Resimli Mevlid Kandili Mesajları 2017 resimli mevlid kandili mesajları indir. mevlid kandili mesajı resimli Resimli Mevlid Kandili Mesajları 2017 Sözleri yer almaktadır.

RESİMLİ MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI

ALLAH’IM! Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan Saptırma, Beni SENDEN Başkasına YALVARTMA.. amin... Kandiliniz Mübarek Olsun.


* * * * *


Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi sizinle olsun, Gönül güneşiniz hiç solmasın, Yüzünüz ak olsun, kabriniz nur dolsun, Makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun...



mevlid kandili mesajları



Semanın kapılarının sonuna kadar açıldığı,Rahmetin sağanak sağanak yağdığı, Böyle güzel bir gecede, Aklınızdan geçen güzellikler duanız olsun, Dualarınız kabul, kandiliniz mübarek olsun.


* * * * *


Kainatın Efendisi Hz. Muhammed (sav) doğum günü olan Mevlid Kandilinizi Kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.




Resimli Mevlid Kandili Mesajları

Yüce Allah'mızın, sen olmasaydın evreni yaratmazdım dediği Hz. Muhammed (sav) doğum gününde dualarda buluşmak dileği ile... Mevlid Kandiliniz Kutlu Olsun.


* * * * *


Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, Mevlid Kandiliniz Kutlu Olsun.


* * * * *


Rabbim, en sevdiğini en sevdigimiz eyle; ve değmesin sana yaklaştırmayacak sevgi yüreğime... Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun...


* * * * *


İstemeyi veren, duaları kabul eden, murat edince el açtıran, ancak sevdiği kuluna dua ettiren RABBİM. Bu güzel günün akşamında Ellerimizi boş çevirme! Hayırlı Kandiller


* * * * *


Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet"i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandiller.




resimli mevlid kandili mesajları


Resimli Mevlid Kandili Mesajları

Mübarek Mevlid Kandilinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.


* * * * *

Peygamber efendimiz rebiülevvel ayının 12. günü pazartesi dünyaya gelmiştir. Peygamber Efendimiz buyuruyor ki; ''Kim bu aya girildiğini birbirine haber verirse onu cennetine alması için kıyamete kadar dua edeceğim.'' Kandiliniz Mübarek Olsun.



****************



Bazı geceler vardır  daha kıymetli ve uhuvvetli,
Bazı dostlar vardır daha samimi ve değerli,
İşte böyle gecelerde, böyle dostlar akla gelir.
Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun.


* * * * *


Allah'ım, bilerek ya da bilmeyerek yaptığımız, geçmiş ve gelecek günahlarımızı affeyle.Bizleri kabir azabından, cehennem ateşinden koru. Cennette cemalini görmeyi nasip eyle, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) komşu eyle. Bu mübarek Kadir Gecesi hürmetine dualarımızı kabul eyle. Amin. Mevlid Kandiliniz Kutlu Olsun.
kadir gecesi mesajları 2016, dualı kadir gecesi mesajları


* * * * *
* * * * *Mevlid kandili mesajlar resimli, resimli mevlid kandili mesajları, resimli mevlid kandili mesajları 2016, resimli mevlid kandili mesajları paylaş facebook, en güzel resimli mevlid kandili mesajları indir, mevlit kandili mesajları resimli2016

0 yorum:

Yorum Gönder