8 Kasım 2016 Salı

10 Kasım tatil mi 2020-10 Kasım Salı günü okullar tatil mi, 

10 Kasım resmi tatil mi?

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım bu yıl da ülkemizde çeşitli anma etkinlikleriyle gerçekleştirilecek.


* * * * * *


Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım, her yıl ülkemizde anma etkinlikleriyle tamamlanıyor. Peki 10 Kasım resmi tatil mi? 10 Kasım'da okullar tatil mi?



10 kasım tatil mi



10 KASIM'DA OKULLAR TATİL Mİ?
Öğrencilerin merak ettiği 10 Kasım'da okullar tatil mi?  
10 Kasım'da okullarda saat 9' u 5 geçe saygı duruşu yapılacak ve Atatürk'ü anma etkinlikleri gerçekleştirilecek. Atatürk'ü anlatan şiir ve konuşmalar okunduktan sonra eğitim kaldığı yerden devam edecek. Yani 10 Kasım, resmi tatil değil.

Kısaca; 10 Kasım 2020 Salı günü resmi tatil olmadığı gibi okullarda tatil değil.



10 KASIM'IN ÖNEMİ
10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümüdür. Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938 günü saat sabah 09:05' te hayata gözlerini yummuştur. Her yıl 10 Kasım'da Resmi kurumlarda 10 Kasım'da Atatürk'ü anmaya yönelik anma etkinlikleri düzenlenir.


10 Kasım Mesajı- 10 Kasım Sözleri tumblr-facebook-kısa-uzun

Hayatını ülkesine adayan Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek muhafaza etmek dileği ile...


* * * * *

Milletimiz, “İmkânı olan değil, İmanı olan kazanır” diyerek iradesi, duası ve Kurtuluş mücadelesi ile her türlü sıkıntının üstesinden gelmiştir. Aziz Milletimiz binlerce yıldır olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde tüm güçlükleri yenecek azim ve kararlılıktadır. 


* * * * *


Bugün hak ve özgürlükler konusunda önemli mesafeler kat ederek bir yandan demokrasimizi üst seviyelere ulaştırmak diğer yandan da yatırım ve büyük projelerle ekonomimizi güçlendirerek, milletimizin refah seviyesini artırmak için gayret göstermekteyiz. 


* * * * *
10 Kasım 2020-10 Kasım tatil mi? 2020


Şehit ve Gazilerimizin ülkemiz için göstermiş oldukları fedakârlıklara karşı bize düşen, o günkü inançla milli ve manevi değerlerimize sahip çıkacak genç nesillerimizi yetiştirmektir. Bu cennet vatanı bizlere emanet eden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 82. ölüm yıl dönümünde rahmetle anıyoruz.


* * * * *


Büyük adamlar, kuşaklarının başındadır. Türk Milleti’nin başındaki büyük ve dahi Atatürk, politika ve savaş alanlarında yılmayan büyük ve yurtsever bir insandı.Ey yüzü gibi kalbi de güzel insan emanetlerine sahip çıkacağımıza söz verirken bir 10 Kasım'ı daha seni yâd ederek anıyoruz. Seni çok seviyor ve çok özlüyoruz.

* * * * *
* * * * *10 kasım, 10 kasım tatil mi, 10 kasım 2020, 10 kasım tatil mi 2020, 10 kasım tatil, 10 kasım tumblr, 10 kasım resmi tatil mi, 10 kasım mesajları, 10 kasım sözleri, 10 kasım perşembe tatil mi, 10 kasımda okullar tatil mi?

0 yorum:

Yorum Gönder