28 Nisan 2017 Cuma

Sayfamızda Anneler günü 2019, anneler günü 2019 ne zaman, anneler gününe kaç gün kaldı, sorularının yanıtını bulabilirsiniz.

Cennetin ayaklarının altında olduğu annelerimiz için tüm dünyada kutlanan 'Anneler Günü' için geri sayım başladı.

Anneler günü 2017 ne zaman? Anneler günü 2017 hangi güne geliyor?
Dünya'nın her ülkesinde farklı günlerde kutlanıyor.
Peki 2017 Anneler günü ne zaman?
Mayıs ayının 2. (ikinci) Pazar günü'Anneler günü olarak kutlanır' yani 14 Mayıs 2017 Pazar günü Anneler Günü olarak kutlanacak.

Peki Anneler gününde neler yapılabilir?
Bazıları annesinin kalbini küçük hediyelerle neşelendirebiliriz. Yada mesaj atarak mutlu olmasını sağlana bilir. '2017 Anneler günü ne zaman? Hediye almak ve ya küçük sürpriz hazırlamak isteyen çok sayıda kişinin merak ettiği sorunun cevabı 14 Mayıs Pazar günü, Türkiye'de 'Anneler Günü' 

Aslında Anneler Günü, annelerimize hediye almak için değil, anne sevgimizi ve annemize verdiğimiz değeri ön plana çıkarmamız için var olan bir gün. Yani Anneler Günü'nde hediye alamamak anneyi üzmek anlamına gelmiyor. Bu nedenle annelere hediye alma imkanı olmayan çocuklar, annelerine gerekli sevgiyi gösterdiklerinde de annelerini mutlu etmiş oluyor.

Anneler Günü 2017, Anneler Günü ne zaman 2017

Anneler Günü İle ilgili Sözler ve Mesajlar


Senin canından bir  parça olduğum için çok şanslıyım. Dünyaya tekrar gelsem yine senin evladın olmak için her şeyimi verirdim. İyi ki varsın anneciğim.


* * * * *


Bana sevginin, umudun, yaşamın ve güzelliğin anlamını öğreten kadın; beni en saf ve gerçek sevgiyle büyüten, sonsuz sabrına hayran olduğum kadın... Anneler günün kutlu olsun.


* * * * *


Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin şefkatli kolların. Benim annem olman benim için bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum.


* * * * *

Anneler günü Sözlerini ve mesajlarını İndirip paylaşabilirsiniz. Hep Mutlu kal...

0 yorum:

Yorum Gönder