5 Mayıs 2017 Cuma

Sayfamızda En Güzel Berat Kandili Mesajları ve Kısa ve Öz Berat Kandili Kutlama Sözleri 2018 Mesajları yer almaktadır.

40.04.2018 Pazartesi Günü Berat Kandili idrak edilecek. Tüm İslam Alemi için Hayırlara vesile olması dileği ile... Hayırlı Kandiller...

En Güzel Berat Kandili Mesajları ve Sözleri

Allah'ım her hal ve tavrımızı rızan istikametinde eyle.. Niyetlerimizi ihlaslı kıl ve bize lütfettiğin bütün şeylerde de bereket ihsan eyle.


* * * * *


Beraat kandili ALLAH’ ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualarımız, yapılan tövbelerimiz kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.


* * * * *


Allah’ım kalplerimizi yumuşat ve birbirimizi anlamamız için rahmetini tecelli ettir! Bize huzur ver, ülfet ver! Bizi kan dökücülerden eyleme. Bize merhamet duygusu ver! Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat verme! Farklılıklarımızın fitne olarak kullanılmaması için bize basiret ve feraset ver! Ey Rabbimiz! Bizi ve bizden önce iman etmiş olan kardeşlerimizi bağışla! Ey Rabbimiz! Şüphesiz sen çok esirgeyicisin, çok merhametlisin. Hayırlı Kandiller.


en güzel kandil mesajları


En Güzel Berat Kandili Mesajları ve Sözleri



Allah’ın adıyla başladığınız her işinizde muvaffakiyetler dilerim. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.


* * * *


Şu mübarek gece hürmetine bizleri bağışla, bizlere merhamet et. Biliyoruz ki sen merhametlilerin en merhametlisisin.


* * * * *


Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin ve âlâ Âli seyyidina Muhammed 
(Allahım (peygamberimiz) Hz.Muhammed'e ve aline (evladu iyaline) salatu selam ve esenlikler eyle.)


* * * * *


Ey Bizleri varlığa erdiren, var olmadaki sonsuz zevki gönüllerimize duyuran, güzeller Güzeli Rabbimiz! Mübarek Berat kandili hürmetine Günahlarımızı af et! Bizi kendine kul kabul et. 


* * * * *

En Güzel Berat Kandili Mesajları ve Sözleri



Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.


* * * * *


Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, Kandiliniz Kutlu Olsun.


* * * * *


Allahım kalplerimizi yumuşat ve birbirimizi anlamamız için rahmetini tecelli ettir, bize huzur ver, ülfet ver, bizi kan dökücülerden eyleme. Bize Merhamet duygusu ver. Bize şuur ver, izan ver ve bizi insaftan ayırma. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat verme. Farklılıklarımızın fitne olarak kullanılmaması için bize basiret ve feraset ver. Ey Rabbimiz, bizi ve bizden önce iman etmiş olan kardeşlerimizi bağışla. Kalplerimizde, iman edenlere karşı hiçbir kin tutturma. Ey Rabbimiz, şüphesiz sen çok esirgeyicisin, çok merhametlisin. Amin.


* * * * *


Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu hep seninle olsun. Hayırlı Kandiller...


* * * * *


Bu mübarek kandil gününde ettiğiniz bütün dualar arşa yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Kandiliniz mübarek olsun.


* * * * *


Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.


* * * * *
En Güzel Berat Kandili Mesajları ve Sözleri


Mübarek Kandil Gecenizi kutlar, her şeyin aklınızdan geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun


* * * * *


Affımıza vesile olması dileklerimle kandilinizi tebrik ederim.


* * * * *


Rabbim! En sevdiğini en sevdiğimiz eyle; ve değmesin sana yaklaştırmayacak sevgi yüreğime... Berat Kandiliniz Mübarek Olsun...

Sizlerde Berat Kandili Mesajları ve Sözleri yayınımıza yorumlarınızı ekleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder