20 Haziran 2017 Salı

Sayfamızda Kadir Gecesi Görselleri, Kadir Gecesi Görselleri Facede Paylaş, Kadir Gecesi Mesajları Görselleri, Kadir Gecesi Kutlama Görselleri, resimli indir bulunmaktadır.


kadir gecesi görselleri

Kadir Gecesi Görselleri

Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve 'Bin Aydan Daha Hayırlı olan Gece' olarak ifade edilen Kadir Gecesi'nde ailenize, akrabalarınıza, sevdiklerinize gönderebileceğiniz birbirinden Güzel Kadir Gecesi Görsel Mesajları ( Kadir Gecesi Sözleri 2019 ) bu sayfada hazırladık. Sizlerde sevdiklerinizin, eş dost ve akrabalarınızın Kandil Gecesini kutlamak için birbirinden güzel Kadir Gecesi Görsellerini Sözlerin, resimli yazı ve sms olarak paylaşabilirsiniz.

Kadir Gecesi ne anlama geliyor?

Kadir kelime olarak; değer, kıymet ve itibar anlamlarına gelir.

Kadir Gecesi, Kur'an-ı Kerim'in vahiy yoluyla İslam Peygamberi Hz.Muhammed (s.a.v) e gönderilmeye başlandığı gecenin adıdır.

Kadir Gecesi nasıl değerlendirilmelidir?

Peygamber Efendimiz (s.a.v.) buyurdular: “Kim faziletine inanarak ve mükâfâtını sadece Allah'tan ümid ederek Kadir Gecesini ihyâ ederse geçmiş günahları bağışlanır.” (Hadîs-i Şerîf, Müttefekun aleyh)

Kadir Gecesi Görselleri

Allah'ın rahmeti, bereketi üzerimize olsun, yüzünüzden tebessüm hiç solmasın, günleriniz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..


* * * * *


Mübarek Kadir Gecenizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.


* * * * *


Bu gece bin aydan daha hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz huzurla dolsun.. Kandiliniz mübarek olsun!


* * * * *


Kardeşliğin daimi olduğu, hayallerin umut olduğu, dostlukların hiç bitmediği, sevgi dolu nice kandillere.


* * * * * *


Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kadir Geceniz Mübarek Olsun.


Kadir Gecesi Görselleri, resimli Kadir Gecesi Görselleri facede paylaş

Kadir Geceniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun! Hayırlı İyi Kandiller...


* * * * *

 Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Kandiliniz Mübarek Olsun.


* * * * *

Bu mübarek gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.


* * * * *


Yüzünden gülücük, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, çevrende dostluk, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın! Hayırlı Kandiller.



Kadir  Suresi:
Bismillahirrahmanirrahim

Biz onu (Kuran-ı) Kadir Gecesinde indirdik.
Kadir Gecesinin ne olduğunu sana haber veren oldu mu?
Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır.Zira o gecede iş hakkında bir takım emirler alarak Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail) yere iner.
O gece selamettir, esenliktir. Fecrin doğuşuna kadar devam eder.


Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kandiliniz mübarek olsun.


* * * * *


Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller!


* * * * *,


Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün Beraat kandili, kandilin mübarek olsun.


* * * * *


Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır Hacdan döner gibi, Beraat'tan iner gibi gel gel Bekliyoruz yıllardır.... Kadir Geceniz mübarek olsun!

Kadir Gecesi Görselleri, Kadir Gecesi Görselleri facede paylaş, resimli ve görsel Kadir Gecesi Mesajları ve Sözleri yayınımıza sizlerde yorumlarınızı ekleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder