11 Mart 2018 Pazar

Sayfamızda bayram mesajı, bayram mesajları, bayram mesajları resimli, bayram mesajları anlamlı, en güzel bayram mesajları, bayram mesajları 2018 sözleri yer almaktadır. Arkadaşa, eşe, dosta, sevdiklerinize resimli, sms olarak indirip göndere bilirsiniz.

BAYRAM MESAJLARI

Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.


* *  *  * *


Huzur Kalbimizde Olduğu Sürece Gözlerimizde parlayacaktır, Tıp ki Bugün içimizdeki Huzur Gözümüzdeki Işık Gibi, Bayramınız Mübarek Olsun..



* *  *  * *


Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun...



bayram mesajları



11 Ayın Sultanı Ramazanın Soframıza Getirdiği Bolluk Gibi Bu Bayramda Bol bol içinizde Huzur Olsun, Bayramınız Mübarek Olsun.

ARKADAŞA BAYRAM MESAJLARI


Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.


* *  *  * *


Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.



* *  *  * *


Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.


* *  *  * *


Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.


EN GÜZEL RESİMLİ BAYRAM MESAJI SÖZLERİ


Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Buhayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...



bayram mesajları



Bayram mesajı, bayram mesajları, bayram mesajları 2018

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun. 


* *  *  * *


Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayramınız mübarek olsun... 


Sizlerde bayram mesajları anlamlı, bayram mesajları resimli, en güzel bayram mesajları yayınımıza yorumlarınızı ekleyebilirsiniş.

0 yorum:

Yorum Gönder