4 Şubat 2016 Perşembe

En güzel cuma günü mesajları resimleri, resimli cuma mesajları indir, güzel resimli cuma mesajları indir, Cuma Mesajları Resimli facebook paylaş, resimli cuma günü mesajları indir, En Güzel Resimli Cuma Mesajları indir- Cuma Mesajları Resimli Dualı

Cuma Mesajları Resimli

YaRabbi! Bizlere anne-babalarımıza hayırlı evlatlar olabilmeyi, evlerimizde onları baş tacı edebilmeyi, haklarını, hukuklarını yerine getirebilmeyi, bu dünyada onların rızalarını kazanabilmeyi nasip eyle Allah’ım!


* * * * *


Hayatımızı paylaştığımız eşlerimize, göz bebeğimiz olan yavrularımıza karşı görevlerimizi bihakkın yapabilmeyi ihsan eyle Allah’ım! Onlara sevgi, rahmet, merhamet,şefkat, meveddet, muhabbet ve ülfetle muamele etmeyi nasip eyle Allah’ım! Evlatlarımızı bize itaatli, vatana ve millete hayırlı eyle. Çocuklarımızın kalplerini iman nuru ile aydınlat Allah’ım!



cuma mesajları resimli

Cuma Mesajları Resimli

Ya Rab! Benim, anamın, babamın ve din kardeşlerim üzerindeki zorlukları kolaylaştır. Cuma Günümüzü Mübarek ve Bereketli bir gün Eyle. Amin...


* * * * *



Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur. Rabbim istikametten ayırmasın, günün mübarek olsun.


* * * * *


İnsan; geçmişine hasret, geleceğine özlem duyar, yaşadığı andan da şikayet eder. Rabbim bizi şükredenlerden eylesin...Gül kokulu cumalar dilerim...



cuma mesajları resimli



Ya Rab! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.


Cuma Mesajları Resimli 2018


Kalbimiz imanla, gönlümüz islamla, dilimiz Kur’anla, kulağımız ezanla, gözümüz nurla, evimiz huzurlu dolsun. Amin. Cumamız Mübarek Olsun.


* * * * *


Misafir gelecekmiş gibi evini, ölüm  gelecekmiş gibi kalbini temiz tut. Mevlana.



cuma mesajları resimli


Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim dualarımızı kabul etsin... Yüce Mevlam bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın... Cumanız Mübarek Olsun.


* * * * *


Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar... Ya Rabbi bu mübarek Cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç... Hayırlı Cumalar, Nurlu Sabahlar dilerim...


* * * * *


Ya Rab! Aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek, dualarınız kabul olsun.


resimli cuma  mesajları

Cuma Mesajları Resimli


Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun, mutluluklar hepimizin olsun ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun.


* * * * *


Ettiğin her dua dertlilere deva, hastalıklara  şifa, gözlere nur, gönüllere huzur ve mutluluk getirsin. Amin... HAYIRLI CUMALAR DİLERİM.


* * * * *


Ya Rab! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı cumalar, engüzel yarınlar...


* * * * *


Bir gün gelecek ömür bitecek, ne ettiysek hepsi önümüze serilecek. O gün pişmanlık duysak ne fayda... Rab'bim! bizi bu dünyada ihlasla amel edenlerden eylesin. Selam ve dua ile HAYIRLI CUMALAR...


* * * * *
Resimli Cuma mesajları


Yaşamayı sev, ölümü unutma; Mülkü sev, hesabı unutma; yaratılanı sev, yaratanı unutma; dua et, duanda da beni unutma. Hayırlı Cumalar..


* * * * *


Sevgili Dostum:Yalnız Allah'a dua et; inşallah duanda bizleri unutma! Hayırlı Cumalar...


* * * * *


Allah'ım! Müslümanlara yardım et. Birlik ve beraber içinde güzelce yaşamayı nasip et. Cumanız Mübarek Olsun.


* * * * *


Ya rab! Bizleri Kuran-ı Kerimi rehber eden, senin istikametinde giden, salih kullarından et. Cumanız Mübarek Olsun. Gönlünüz Huzurla Dolsun..


* * * * *


Ya Rab! Bizleri iki cihanın güneşi, Sevgili Peygamberimize layık bir ümmet et. Cumanız Güzel ve Bereketli Olsun. Selamlar.


* *  * * *


Allah’ım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru. Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle! Hayırlı Cumalar.


* * * * * *


Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksiltme. Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayıve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…


* * * * *


Ya Rab! Cuma gecenizi mübarek eyle. Hayırlı amel, hayırlı ilim ile son nefeste iman ile ölebilmeyi ümmeti Muhamede nasip eyle. Amin.
* * * * *
* * * * *
cuma mesajları resimli, resimli cuma mesajları, resimli cuma mesajları 2015 indir, resimli cuma mesajları facebookta paylaş, resimli cuma msj indir, hayirli cuma mesajlari, tövbe duası,

0 yorum:

Yorum Gönder