21 Mart 2018 Çarşamba

Sayfamızda Regaip kandili mesajları, regaip kandili 2024 mesajları, regaip kandili mesajları sözleri, regaip kandili 2024 mesajları resimli, regaip kandili mesajları resimli, regaip kandili mesajları kısa ve öz mesajlar yer almaktadır.

Regaip Kandili 2024 Mesajları

Regaip Kandili doğrudan Kur'an kaynaklı olmasa da dinî kültürde zamanla büyük kutlamalarla kutlanmaya başlanmış ve kendisine burada önemli bir yer edinmiştir. Klasik dinî kültürün yanı sıra tasavvuf geleneği ve kültüründe de bu kandil diğer kandiller gibi önemli bir yere sahiptir.

İnşallah Regaip Kandili'ni idrak edeceğiz. Bu özel gecede dualar edilir ve ibadetler yerine getirilir.


Değerli dostlara ve arkadaşlarla paylaşılabilecek  İşte Regaib Kandili mesajları…


kandiliniz mübarek olsun

Regaip Kandili 2018 Mesajları


" Allah'ım bildiğim bilmediğim bütün iyilikleri senden istiyorum, bildiğim bilmediğim bütün kötülüklerden sana sığınıyorum.


Ezelden ebede her şeyi bilen Rabbimiz, bizi nefsimizle baş başa bırakma...


Sayısız nimetlerle bizi doyuran Rabbimiz, bizi cehennem ateşinden koru...


Senden başka ilah yoktur, eman diliyoruz senden, koru bizi cehennemden...



Allah'ım geçmiş gelecek günahlarımızı affet, bizi dosdoğru bir yola ilet...


Allah'ım unutur ve hataya düşersek onunla bizi hesaba çekme..


Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.



Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek  kandilinizi kutlarım Allah'a emanet olun. Güzel kandiller..

kandil mesajları 2016


Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Regaip kandiliniz mübarek olsun.


Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak. Regaib Kandiliniz mübarek olsun.


Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Regaib Kandilinizi kutlarım.


Ya ilahi! bizlerden rahmetini, şefkatini, hidayetini, bağışlayıcılığını esirgeme..


Resimli regaip kandili mesajları, en güzel regaip kandili mesajları 2018 indir, paylaş, facebook, resimli regaip kandili sözleri, resimli kandil mesajı kısa ve öz yayınımıza sizlerde yorumlarınızı ekleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder