10 Ocak 2014 Cuma

Sayfamızda okuyunca şaşıracağınız Gerçekten çok İlginç diyeceğiniz ve düşünmeden edemeyeceğiniz İlginç bir durum (ilginç bir olay) yer almaktadır.

İlginç Bir Durum


ilginç bir durum




Gerçekten çok İlginç, İlginç bir durum, ilginç bir olay

Deniz kıyısında bir kasaba, kış sezonu hava soğuk ve dolayısıyla kasaba bomboş. Herkesin birbirine borcu var ve zor durumdalar. Şans eseri kasabaya bir turist geliyor ve bulduğu ilk motele giriyor. Resepsiyona 1000 lira bırakıp odalara bakmaya çıkıyor.

Motel sahibi hemen parayı alıp, market sahibine borcunu ödüyor. Market sahibi o parayla toptancıya olan borcunu kapatıyor. Toptancı sevinçle parayı alıp nakliyeciye olan borcunu ödüyor. Nakliyeci parayı alıp benzinlik sahibine olan borcunu ödüyor. Benzinlik sahibi de o parayla motele olan borcunu ödüyor. Ve o sırada turist odadan geri dönüyor ve resepsiyona gelip odayı beğenmediğini söyleyip 1000 lirasını geri alıyor. Turistin bu ziyaretinden somut olarak hiç para kazanan olmuyor. Fakat kasabalılar borçlarından kurtuluyor :)


Bilmece gibi bir olay, çok ilginç bir durum, enteresan bir olay, Fıkra, İlginç, ilginç bir hikaye, ilginç durumlar, ilginç hikaye, ilginç hikayeler.


0 yorum:

Yorum Gönder