25 Ekim 2016 Salı

Resimli Cumhuriyet Bayramı Sözleri-Mesajları Resimli Cumhuriyet Bayramı Mesajı facebook, sms, Atatürk, Resimli Cumhuriyet Bayramı Mesajı, Kutlama Sözleri


Cumhuriyetin 93. Kuruluş yıl dönümünün, ülkemiz ve insanlarımız açısından kayıpsız bir dönemin başlangıcı olmasını temenni ediyor ve Cumhuriyet Bayramınızı Kutluyorum.


* * * * *


“Aziz ve büyük milletimizin tarihteki en parlak başarılarından biri olan Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 93. yılı kutluoOlsun.


* * * * *


Bu anlamlı günde Cumhuriyet’imizin kurucusu büyük Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutluyorum.



Resimli Cumhuriyet Bayramı Mesajı



Cumhuriyet, milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adıdır. Cumhuriyetimiz mana ve gücünü, milletimizin ortak iradesiyle ve büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir.


* * * * *


Atalarımızın bizlere emanet ettikleri bu mukaddes topraklar uğruna, yüz binlerce şehidi rahmetle anıyor 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı Kutluyorum.


* * * * *


Cumhuriyet’imizin en önemli özelliği, herkes tarafından benimsenmiş, kavranmış ve herkes tarafından kucaklanmış olmasıdır.  Türkiye Cumhuriyeti’nin ebediyete kadar varlığının en önemli güvencesidir. 


* * * * *


Bu anlamlı günde, hep beraber el ele kenetlenmek dileği ile. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutlarım.


* * * * *


Bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkmak dileği ile Bayramınız Kutlu Olsun.


* * * * *

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, O’nun kahraman silah arkadaşlarına, milleti ve vatanı için canlarını seve-seve feda eden şehitlerimize, gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyor, rahmetle anıyorum” 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.



Cumhuriyet yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayana bir idaredir.Cumhuriyet fazilettir...


Fikirler anlamsız,mantıksız.boş sözlerle dolu olursa o fikirler hastalıklıdır.


Türk milletinin karakter ve adaletlerine en uygun olan idare ,cumhuriyet idaresidir...


Demokrasi ilkesinin en yeni ve akılcı uygulamasını sağlayan hükümet biçimi cumhuriyettir.


Türk ulusunun yaratılışına en uygun olan yönetim cumhuriyettir.


Cumhuriyet erdeme dayanan bir yönetimdir.


Cumhuriyet düşünce, beden ve bilim bakımından güçlü koruyucular ister.


Cumhuriyet fazilettir.


Cumhuriyet idaresi, faziletli, namuslu insanlar yetiştirir.
* * * * *
* * * * *cumhuriyet bayramı mesajı, cumhuriyet bayramı mesajları, cumhuriyet bayramı mesajları resimli, cumhuriyet bayramı mesajları facebook, 
cumhuriyet bayramı mesajları sms, cumhuriyet bayramı mesajları Atatürk

0 yorum:

Yorum Gönder