25 Kasım 2017 Cumartesi

Sayfamızda hayırlı haftalar duası, dileği, hayırlı haftalar mesajı, facebook için hayırlı haftalar sözleri, hayırlı haftalar dilerim, hayırlı haftalar hayırlı işler, hayırlı haftalar mesajları resimli, hafta başlangıcı mesajları,yeni hafta mesajları resimli, yeni, resimli, anlamlı, uzun, kısa iyi haftalar iyi günler mesajları duası yer almaktadır.

Hayırlı Haftalar Duası-Hayırlı Haftalar Mesajı Sözleri, Resimli, yeni, Anlamlı, Kısa Uzun

Hayırlı sabahlar, hayırlı kazançlar ve hayırlı işler geçireceğiniz bir gün ve bir hafta olması dileğiyle herkese iyi haftalar.


* * * * *


Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah bizleri affedip ellerimizi dergâhından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin. Selam ve dua ile Allah’a emanet olun her şey gönlünüzce olsun. 


Hayırlı Haftalar Duası, Hayırlı Haftalar Mesajı, Hayırlı Haftalar Mesajları Resimli


Yeni haftanın, yeni umutlar getirmesi dileğiyle herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorum. Allah’a emanet olun.


* * * * *



Yeni başladığınız bu hafta geçirmiş olduğumuz haftadan daha güzel olsun. Acılardan, belalardan uzak mutlu bir haftanız olsun.


* * * * *


Huzurun gönlünüzden eksik olmadığı, mutlulukların yüzünüzde tebessüme dönüştüğü bir hafta geçirmeniz dileğiyle, yeni güne merhaba, yeni haftaya selam olsun.


Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni haftada tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Dualarda buluşmak üzere, Mutlu Haftalar....



Hayırlı Haftalar Duası, Hayırlı Haftalar Mesajı, Hayırlı Haftalar Mesajları Resimli


Bugün yeni bir gün, yeni bir hafta, bu yeni haftanın herkese yeni güzellikler getirmesi dileğiyle, iyi haftalar.


* * * * *



Ho ho ho! Mutlu Haftalar! Yepyeni bir güne sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de? Hayırlı Haftalar...


* * * * *


Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni hafta da tüm güzellikler sizinle olsun? Mutlu ve sağlıklı günler, hayırlı haftalar....


* * * * *


Yeni gün, yeni hafta en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni hafta tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle!


* * * * *


Aynı dili değil, aynı duyguları paylaşacağımız mutlu, huzurlu ve barış dolu bir hafta geçirmeniz dileğiyle…


Hayırlı Haftalar Duası, Hayırlı Haftalar Mesajı, Hayırlı Haftalar Mesajları Resimli sözler yayınımıza sizlerde yorumlarınızı yazabilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder