3 Ekim 2015 Cumartesi

Sayfamızda ders verici fıkralar, Fıkra, güzel fıkralar, komik fıkralar, komik fıkralar facebook, komik fıkralar indir, komik fıkralar yeni, komik sözler 2020, mizah, resimli komik fıkralar yer almaktadır.

DERS VERİCİ KOMİK FIKRALAR



komik fıkralar


FIKRALAR

HASTANEDEN KAÇAN DELİLER

     Olay gerçektir. Yer Elazığ. 1960’lı yıllar! 

     Elazığ akıl hastanesinden personelin bir ihmali sonucu bütün deliler kaçar. Elazığ’ın cadde ve sokaklarına dağılırlar. Toplam 423 deli kaçmıştır. Mülki makamlar panikler, Başhekime koşup; “Doktor bey ne yapalım” diye sorarlar. O zamanın ünlü doktoru Mutemet Bey hastanenin baş hekimidir. Mutemet Bey; “Bana bir düdük verin ve arkama yapışarak gelin” der. Doktor önde birkaç personeli arkasında kara trencilik oynayarak bütün Elazığ’ı “çuf çuf” nidalarıyla dolaşırlar. Başhekimin tahmini tutmuştur, bütün deliler bu kuyruğa girer vagon olurlar. Lokomotif, yani başhekim Mutemet Bey yönünü hastaneye çevirince tüm kaçan deliler hastaneye geri dönmüş olurlar. Sorun çözüldüğü için hem mülki makamlar ve doktorlar, hem de trencilik oynayıp hastaneye döndükleri için de deliler hallerinden çok memnundur. Olayın en enteresan yanı akşam sayımında ortaya çıkar çünkü hastaneye trencilik oynayarak gelenlerin sayısı 612  kişidir.:)))))


* * * * *

GERİZEKALI

Okula yeni gelen Öğretmen Öğrencilere çağrıda bulunur. Kendini gerizekalı hisseden varsa ayağa kalksın. Sınıftan çıt çıkmaz. Nihayet bir öğrenci ayağa kalkar. Öğretmen: Sen kendini gerizekalı mı hissediyorsun evladım diye sorar. Ayağa kalkan öğrenci: Hayır ama sizin tek başınıza ayakta kalmanıza gönlüm razım olmadı. :))

* * * * *


Kahraman Sinop''lu

   Erler sabah yoklamasındayken. Çavuş içlerinden birine sorar.
 -Söyle bakalım nerelisin?
 -Maraş'lıyım komutanım...
 Çavuş sinirlenir ve askere okkalı bir tokat atar. Ardından tekrar sorar.
 -Bir daha söyle bakayım nerelisin?
 -Maraş'lıyım komutanım...
 Çavuş bu sefer iyice hiddetlenir ve askere okkalı bir tokat daha atar. Ardından tekrar sorar.
 -Oğlum bak sana son defa soruyorum. Nerelisin?:
 -Kahramanmaraş'lıyım komutanım, der asker.
 -Hah! Şimdi oldu der ve yanındakine sorar...
 -Oğlum sen nerelisin?:
 -Kahraman Sinop'luyum komutanım :))))



cebinde olunca para


Cebinde Parası Olan Bir Başka Konuşur

 Nasrettin Hoca'yı, vaaz için bir köye davet ederler. Hoca, köye gelmesine gelir ama 'Bana bir kese altın verirseniz vaaz ederim.' der. Eeee Köylü ne yapsın, köylülerden bir kese altın toplarlar ve Hoca'ya verirler. Parayı alan Hoca muhteşem bir vaaz verir. Herkes çok memnun kalır. Cami çıkışında Hoca köylülere altını iade eder. Köylüler bu durum karşısında şaşırırlar. Madem  altınları geri verecektin neden bir kese altın istedin diye sorulunca;
     Birincisi 'Para ödediğiniz için, dikkatle dinlediniz.'
     İkincisi 'İnsanın cebinde para olunca insan bir başka konuşur' demiş.   :)))))


* * * * *

CEMAL İLE TEMEL ASKERDE

Cemal ile Temel askerde nöbet tutarken, komutanları bir bakmış
 Cemal'in elinde bir mektup, okuyor.
 Komutan: Ne yapıyorsunuz demiş?
 Temel: Sevgulumdan mektup geldi. Okuma yazma pilmem. Cemal uşağım okuyor bana daa.
 Komutan: Peki Cemal'in kulaklarında ki pamuk ne?
 Temel: Ha oo Mektupu tuymasın diye daaa... :)))))

* * * * *
* * * * *
ders verici fıkralar  güzel fıkralar  komik fıkralar  komik sözler  komik sözler yeni komik sözler facebook  komik sözler 2020 en yeni komik fıkralar resimli fıkralar indir paylaş,deli fıkraları, deli fıkrası, deliler hastanesi ile ilgili fıkralar, Elazığ, Elazığ'da Hastaneden kaçan deliler, elazığda hastane, Fıkra, fıkra deli, hastaneden kaçan deliler, 

0 yorum:

Yorum Gönder